tilbakeblikk på samsung ativ s

Nå har jeg hatt min samsung ativ S i nesten 1mnd, det som jeg sitter tilbake med er en veldig god følelse.

Sammenliknet med nokia 920 så er bla lyden i headset utroligt mye bedre med samsung ativ S. Vekten har også litt og si 920´n føltes som en murstein låg ikke noe særligt godt i hånden. 920 veier 186g mens ativ S veier 135g. Kameraet på 8 megapixler tar også veldigt gode bilder i alle lysforhold samt att det filmer i fullHD frontkameraet er på 1,9 megapixler. Den eneste appen jeg savner noe særligt er Instagram ellers er det et rikeligt utval av de mest brukte apper.Pga litt større batteri i ativ S enn i 920 varer det gjerne i 3 hele dager med bruk.

Har igjen og teste navigasjon på ativ S. så skal gjøre det i det nærmeste.

nokia & ativ s

 

 

This entry was posted in mobil and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *