Samsung Ativ S det beste alternativet ?

Selv om Ativ S har mange likheter med andre Windows Phone 8-mobiler, som Lumia 920, har den én stor fordel: Det er mulig å utvide lagringsplassen i Ativ S med et micro-SD-kort. I spesifikasjonene står det opptil 32 GB, men i tester viser at det går helt fint å bruke også et 64 GB-kort hvis du formaterer det i telefonen.

Ativ S støtter raskeste versjon av 3G, opptil 42,2 Mbps nedlasting. Telefonen har ellers det aller meste man forventer å finne i en toppmodell, som støtte for wi-fi 802.11a/b/g/n, Bluetooth 3.0, GPS, osv.

Det er støtte for NFC. NFC vil kunne bli brukt til blant annet kommende løsninger for mobilbetaling, eller til enkel utveksling av informasjon mellom to mobiltelefoner.

Hovedkameraet i telefonen har en oppløsning på 8 megapiksler, mot 8,7 på Nokia Lumia 920. Ativ S har heller ikke den bildestabilisatorteknologien Nokia skryter av, som skal gjøre Lumia-kameraet spesielt godt til å ta bilder i dårlig lys. Det betyr imidlertid ikke at Samsung Ativ S har et dårlig kamera. I tester viste det seg faktisk at automatikken på Ativ S gjorde en bedre jobb enn Lumia 920, spesielt i tilfeller der deler av bildet var sterkt opplyst.

Det er den eneste Wp8 som du kan bytte batteri på og bruke minnekort. det er en stor fordel sammenliknet med Htc 8x og Nokia 920. Den støtter 64gb sålenge så det blir formatert i telefonen.

 

 

This entry was posted in mobil and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *